Surfkamp 2019

Wil jij in de zomervakantie leren windsurfen? Op je board het IJsselmeer over varen?! Geef je dan op voor 4 dagen surf en fun in Muiderberg. Een actieve vakantie met heel veel surfen maar ook kanoën, zwemmen en gekke spellen op het strand. Woon je in de omgeving van Amsterdam, Utrecht , Amersfoort, Hilversum en Almere dan is dit kamp zonder overnachting helemaal geschikt voor jou!

Soort kamp: Windsurfkamp
Locatie: Muiderberg (IJmeer)
Leeftijdsgroep: 9 t/m 13 jaar
Groepsgrootte: 8-15 deelnemers
Reissom: € 310,-
Korting: €10,- korting als je al eerder bij surfin Muiderberg op kamp geweest bent of als je een vriendje/vriendinnetje/broer/zus aanmeld.
Tijden Dagelijks van 10.00- 16.30
Week 1: Maandag 15 t/m donderdag 18 juli
   
   

Wacht niet te lang want de kampen zijn snel vol!  vol = vol (op volgorde van inschrijving via het formulier onderstaand).

Inclusief:

 • 2-5uur per dag windsurfen. Theorie en praktijk lessen
 • Windsurf materiaal (schoenen, pakken, plank en zeilen)
 • Een woensdagverrassing 
 • Surf’n Muiderberg certificaat.
 • Lycra Surfin Muiderberg
 • Kanoën
 • 1x lunch (op woensdag), snacks en drinken 
 • Bij slecht weer zwemmen in zwembad

Niet inclusief:

 • Vervoer van en naar het kamp, lunch en overnachtingen.

Wij vragen jullie (de ouders) zelf lunch mee te geven (m.u.v. woensdag). Wij zorgen voor limonade, fruit en snacks!

Activiteiten 

Iedere dag windsurfen! (2-4 uur per dag) . Enthousiaste instructeurs/instructrices proberen je iedere dag wat nieuws te leren. Je leert het zeil optrekken, sturen, overstag gaan (keren), op kruizen en paar vette trucs! En misschien ook wel gijpen, beachstart. Als je al veel surfervaring hebt kunnen we oefenen om in te haken in trapeze. We maken foto’s om te zien hoe je op de plank staat!

Let op we surfen niet de hele dag. We stappen in de kano, lunchen we op een eiland en leggen we een hindernisbaan op het strand af. Woensdag staat er een verrassing op het programma. En donderdag middag geven we met zijn alle een show om je ouders te laten zien van je geleerd hebt. Als je naar huis gaat  krijg je een diploma en misschien wel een prijs van de surfwedstrijd mee naar huis.

Niveau

Het kamp is voor de beginnende en halfgevorderde surfer. We geven les op  op wideboards en soms nog een oude mistal. We beginnen vanaf de basis. Maar omdat we over 3-5 instructeurs beschikken kan de groep ook af en toe gesplitst worden, en zul je dus ook als je al eens eerder gesurft hebt genoeg leren, zoals trapeze surfen!

Voorwaarden

 • Deelname geschiedt op eigen risico.
 • De Deelnemer of zijn/haar wettelijke vertegenwoordiger is hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die voor Surfin Muiderberg en/of enige derde is/zal ontstaan als direct of indirect gevolg van een toerekenbare tekortkoming – niet naleving van de gedragsregels inbegrepen – van de Deelnemer. Deelnemer doet alles wat binnen zijn macht ligt om schade of lichamelijk letsel bij derden te voorkomen.
 • Alle persoonlijke eigendommen blijven te allen tijde voor risico van de Deelnemer.
 • Surfin Muiderberg is niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel, dat ontstaat ten tijde of ten gevolge van de activiteiten welke door Surfin Muiderberg worden uitgevoerd en/of georganiseerd worden. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt voor het lichamelijk letsel zelf en alle gevolgen daarvan, van welke aard dan ook.Surfin Muiderberg sluit ten aanzien hiervan elke aansprakelijkheid uit.
 • Voor de aansprakelijkheid-, goederen en/of zorgverzekering van de deelnemers dient u zelf te zorgen. Eventuele kosten zijn voor eigen rekening of voor rekening van uw verzekering.
 • Het kan voorkomen dat u moet annuleren. Annuleringskosten bedragen 10%. Bij annulering binnen één maand voor aanvang van het kamp wordt 90% in rekening gebracht.
 • Zwemdiploma is verplicht

Inschrijven

Via onderstaande formulieren:

Link week 1   VOL –  Je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag: surfinmuiderberg@gmail.com

We mailen ieder jaar in maart/april wanneer de inschrijvingen open gaan.

Subscribe to our mailing list

* indicates required